takkenkamp isolatie gesneden-6-2

Bodemisolatie

Bodemisolatie in de kruipruimte van uw huis

De kruipruimte onder uw woning is vast niet uw favoriete plek. Helaas voelen vocht, tocht en schimmels zich hier wél thuis. Het gevolg: een koude vloer, een muffe lucht en schimmelplekken in uw woning. Maar ook: hout- of betonrot en roestende leidingen. Bodemisolatie maakt aan al deze ongemakken een einde. Dat levert u behalve wooncomfort ook nog eens geld op. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van bodemisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Wat bespaart u met bodemisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met bodemisolatie per soort woning. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Hoekwoning
Oppervlakte ± 50m²
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 60m²
tussenwoningrijtjeshuishoekwoningvrijstaand
± Investering: € 1.050,- *

Besparing per jaar:± € 75,-

Terugverdiend: 13 jaar

± Investering: € 1.450,- *

Besparing per jaar:± € 100,-

Terugverdiend: 12 jaar

± Investering: € 1.450,- *

Besparing per jaar:± € 100,-

Terugverdiend: 12 jaar

± Investering: € 1.650,- *

Besparing per jaar:± € 120,-

Terugverdiend: 12 jaar

Ik wil meer wetenGratis offerte

De SuperParel is het nieuwe product voor bodemisolatie

Deze innovatie van Takkenkamp Isolatie overtreft de traditionele toepassingen in toepasbaarheid, prijs en kwaliteit. De isolatiewaarde van de SuperParel is vele malen hoger dan bij andere toepassingen. Dit maakt de SuperParel zeer geschikt voor het isoleren van zeer ondiepe kruipruimtes, lager dan 50 cm. De SuperParel is klein en wordt onder de vloer ingeblazen en daarom ook geschikt voor kruipruimtes die moeilijk toegankelijk zijn. Het aanbrengen of injecteren gaat via het kruipluik. De SuperParel egaliseert vanzelf, waardoor er altijd een gelijkmatige isolatielaag ontstaat. SuperParel is ook zeer geschikt voor vochtige kruipruimtes en maakt de kruipruimte droger.

De SuperParel is gecertificeerd en geeft daarom een extra bevestiging van de kwaliteit van het product. Wanneer bouwkundig gezien het aanbrengen van vloerisolatie met PUR niet mogelijk is, bijvoorbeeld bij een kruipruimte lager dan 50 cm, dan is bodemisolatie het alternatief. De SuperParel is dan de beste keus!

* prijzen zijn gebaseerd op informatie van Milieucentraal peildatum januari 2016 Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseur.

Share This: