takkenkamp isolatie gesneden-11

Dakisolatie

Dakisolatie: warmte én geld binnenshuis

Liefst een derde van de warmte in uw woning gaat verloren via uw dak. Zeker als u de ruimte onder het dak verwarmt, bijvoorbeeld bij een slaapkamer op zolder of een plat dak van een aanbouw. Met dakisolatie houdt u de warmte in huis. Zo bespaart u veel geld. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening, zo blijkt uit berekeningen van Milieu Centraal.

Kosten dakisolatie

De prijs van dakisolatie inclusief montage hangt af van de constructie van uw huis en de isolatiewijze. Door de vele mogelijkheden en materialen is dakisolatie altijd maatwerk.

Het isoleren aan de binnenzijde van een onverwarmde zolder bespaart gemiddeld zo’n € 430,- en bij een verwarmde zolder maar liefst € 530,- per jaar op de gasrekening. Met de huidige energie prijzen verdient u uw investering in een relatief korte tijd terug. Indien deze prijzen verder stijgen, zal dit de terugverdientijd nog verder inkorten.

Ik wil meer wetenGratis offerte

Dakisolatiematerialen

PIR isolatieschuimplaat

De hoog rendement isolatieplaat is een veel toegepast product met een zeer hoge isolatiewaarde en kan er daarom met kleine diktes gewerkt worden. Met minimaal ruimteverlies tussen de balken waardeert u de zolder dan ook op tot een ruimte die aan de huidige isolatie-eisen voldoet. De PIR isolatieschuimplaat is voorzien van een aluminium meerlagenfolie met een stootvaste witte zichtzijde, bestemd voor het thermisch isoleren aan de binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak. Door deze eigenschap heeft het materiaal een zeer nette afwerking wat een meerwaarde betekent voor uw woning. Dit product is voorzien van een CE-markering.

Supafil Timber Frame

Supafil Timber Frame is een duurzame glaswol isolatie zonder bindmiddel, speciaal ontworpen voor het inblazen in houtskeletbouw wanden, plafonds en hellende daken. Supafil Timber Frame biedt uitstekende thermische eigenschappen en optimale vulling bij het inblazen. Het veelzijdige systeem kan toegepast worden in houtskeletbouw frames, zowel in nieuwbouw als voor renovatie van woningen.

Share This: