Duurzame Dinsdag

    Het is vandaag Duurzame Dinsdag. Een landelijk initiatief waardoor jouw duurzame idee een podium in politiek Den Haag krijgt. Het kabinet neemt elke eerste dinsdag van september een koffer vol initiatieven in ontvangst. Mooie dag om eens stil te staan bij #duurzaamleven!

  • Elektriciteitsverbruik

Wees je bewust van alle elektriciteit die je verbruikt. Alleen al met bewustwording van je verbruik zal je merken dat je minder snel het licht in de badkamer aan laat staan. Uiteindelijk ga je dit merken in je energierekening, dus ben je goed bezig voor het milieu én je portemonnee

  • Verspil minder!

Hoe loop jij door de supermarkt? Weet je wat je nodig hebt? Of kijk je terplekke wat je gaat kopen en koop je dus onbewust meer dan je verbruikt? Door bewuster rond te lopen in de supermarkt en duurzame producten te kopen, kunnen we met z’n allen minder weggooien, waardoor we ons steentje bijdragen aan het milieu.

  • Duurzaam vervoer?

Af en toe op de fiets of met de trein naar je werk? Of is dat een absolute no-go? Denk je bij aanschaf van een auto na over de uitstoot en het zuinige rijden van de auto? Kleine acties maken al verschil. Eén ding is zeker: we produceren nu nog teveel CO2. Samen kunnen we iets veranderen.

  • Investeren kun je leren

Waar investeer je je geld in? Beleggen? Een nieuwe smartphone? Of doe je een echt duurzame investering: isoleren? Isolatie levert een hoop voordelen op. Prettiger wonen in een comfortabel huis, minder energieverbruik dus een lagere energierekening en een flinke bijdrage aan ons milieu. Dat is wat wij noemen: de perfecte investering op #duurzamedinsdag.

Vrijblijvend meer informatie over het isoleren van úw woning? Of een offerte aanvragen? Dat kan hier!

Advies op maat
Contact
Takkenkamp Isolatie Woning Isoleren