Feenstra partner van Takkenkamp

Home/Feenstra partner van Takkenkamp
Takkenkamp Isolatie Feenstra

Prettig wonen en werken, daar zorgt Feenstra voor. Sinds het ontstaan in 1947 is Feenstra marktleider in de installatietechniek. Feenstra maakt uw directe omgeving comfortabel, gezond en veilig. Daarvoor hebben ze niet alleen geavanceerde techniek in huis, maar ook mensen met verstand van adviseren, installeren en onderhouden. Mensen die eerst naar u luisteren en dan aan de slag gaan.

Feenstra voorziet u van techniek die bij u past. Vervolgens kunt u erop rekenen dat die techniek goed blijft functioneren, dankzij regelmatig en betrouwbaar onderhoud. Als het er echt op aankomt, bij een storing of reparatie, is het goed om te weten dat u Feenstra overal in Nederland kunt vinden. Met het uitgebreide netwerk aan vestigingen heeft Feenstra een dienstverlening die 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staat. Feenstra. Zodat de techniek altijd werkt zoals ú wilt.

Meer weten over Feenstra? Ga dan naar www.feenstra.com

Interesse in de diensten en producten die Feenstra u kan bieden? Kijkt u dan eens op:

Feenstra heeft per 1 januari 2016 de uitvoering van isolatieactiviteiten overgedragen aan Takkenkamp. Klanten van Feenstra met interesse in isolatie worden doorverwezen naar de partner van Feenstra, namelijk Takkenkamp.

Advies op maat
Stel hier uw vraag