Login
Zoeken...
832 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
832 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.7/10
Direct contact? Laat hier je nummer achter en we bellen z.s.m. terug.


Garage isoleren

/Garage isoleren
Garage isoleren 2018-11-26T13:48:07+00:00

Bij het isoleren van een huis wordt in eerste instantie vooral gedacht aan muurisolatie, dakisolatie of vloerisolatie. Uw garage isoleren kan echter ook om verschillende redenen handig zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan alle kostbare bezittingen, zoals uw auto, fiets of gereedschap die er staan. Om deze spullen veilig en droog te kunnen bewaren, is het isoleren van de garage een goede manier om dit te bereiken.

Hoe isoleer ik mijn garage?

Wanneer u ervoor kiest om uw garage te isoleren, is het verstandig om een vast stappenplan aan te houden. Zorg er allereerst voor dat de garage opgeruimd is en alle wanden vrij zijn. Plaats vervolgens het regelwerk in de garage. Tussen de buitenmuren en regelwerk plaatst u dampdoorlatende folie om het isolatiemateriaal te beschermen. Snij vervolgens het glaswol of steenwol in het juiste formaat en plaats dit tussen het regelwerk. Sluit het geheel af met dampremmende folie en bedek de muur tot slot met MDF-platen om het netjes af te werken.

Waarom de garage isoleren?

Het isoleren van de garage wordt vaak als een tijdrovende klus gezien, maar is zeker de moeite waard. Met goede isolatie voorkomt u namelijk dat vochtproblemen schade veroorzaken, wat uiteindelijk tot nog meer kosten kan leiden. Daarnaast zorgt het er ook voor dat er minder warmte uit huis verdwijnt.

Advies op maat
Advies op maat