Geïsoleerde dakplaten

Omdat warmte naar boven stijgt, levert het isoleren van uw dak of zoldervloer gegarandeerd een grote besparing op. Als u hierbij kiest voor het gebruik van geïsoleerde dakplaten kunt u de plaatsing eventueel ook zelf doen.

Geïsoleerde dakplaten bestaan meestal uit kunststof of synthetische materialen. Deze platen kunnen zowel voor platte als schuine daken gebruikt worden, afhankelijk van de samenstelling. Bij schuine daken kunnen de meeste isolatieplaten tussen de kepers geplaatst worden, zodat de binnenafwerking niet verwijderd hoeft te worden.

Voordelen dakisolatieplaten

Een groot voordeel van isolatieplaten is de eenvoudige manier van plaatsen. Doordat de platen in verschillende groottes verkrijgbaar zijn, zijn zowel kleine als grote oppervlaktes snel te bedekken.

Een ander voordeel is dat kunststoffen isolatiematerialen een grotere dampdichtheid hebben. Dit is belangrijk om de isolatie optimaal te laten functioneren en om condensatie van damp in het materiaal te vermijden.

Isolatieplaten zijn daarnaast ook compacter, terwijl het wel dezelfde isolerende waarde behoudt. Hierdoor neemt het materiaal minder ruimte in beslag en scheelt dit tijd en kosten bij de afwerking.

Ik wil meer wetenGratis offerte

Vraag nu uw offerte aan bij Takkenkamp Isolatie

Vul het aanvraagformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij telefonisch contact met u op. Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

Share This: