Isolatie Emmen

Home/Isolatie Emmen

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Emmen en omgeving? Dan bent u bij Takkenkamp isolatie aan het juiste adres. De afgelopen tientallen jaren hebben wij ruim 600.000 woningen vakkundig verduurzaamd. We werken samen met Vattenfall en Achmea als betrouwbare isolatiepartner. We leveren innovatief maatwerk om de complete buitenschil van woningen en gebouwen te verduurzamen. Takkenkamp Isolatie is een gecertificeerde partij. Wij hebben veel ervaring in de isolatiewereld, waardoor wij optimale resultaten kunnen realiseren. Interesse? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Energie Index Emmen

Takkenkamp Isolatie heeft voor de regio Emmen isolatieoplossingen voor muur, dak en vloer. Dit zorgt voor aanzienlijke energiebesparingen en maximaal woongenot. Hoe energiezuinig en comfortabel een woning is kan beoordeeld worden met het energielabel. Heeft uw woning in Emmen nog een energielabel van G, F of E? Dan kan het comfort en het energieverbruik nog zeker verbeterd worden. Met behulp van isolatie kunt u het energielabel verbeteren. Hierdoor zal het comfortabeler voelen in huis en kunt u een lagere energierekening verwachting. Ook is het beter voor het milieu, aangezien een energiezuinig huis minder CO2 uitstoot. Daarnaast zal de waarde van de woning stijgen. Een eventuele nieuwe koper hoeft zelf minder te investeren in het energiezuinig maken van de woning. Bent u benieuwd welke maatregelen u kunt nemen? Onze adviseurs helpen u graag met advies op maat.

Isolatiemaatregelen regio Emmen

Een goed geïsoleerd huis is dus veel waard. U kunt gebruik maken van verschillende vormen van isolatie. Hierbij zorgt u ervoor dat warmte vanuit uw woning niet kan ontsnappen. Tocht door kieren en naden krijgen geen kans meer met behulp van spouwmuurisolatie. Stookkosten worden verminderd en het wooncomfort wordt aanzienlijk verhoogd. Spouwmuurisolatie is snel en eenvoudig te realiseren en is met een relatief lage investering snel weer terugverdiend. Om optrekkende kou vanuit de kruipruimte tegen te houden kunt u kiezen voor vloerisolatie. Vochtproblemen in uw woning worden opgelost en de vloer wordt met zo’n vier graden warmer. Onze isolatiespecialisten gaan via het kruipluik onder de vloer, waarbij zij het isolatiemateriaal tegen de onderkant aanbrengen. Het meeste energie kunt u besparen door te kiezen voor dakisolatie. Veel warmte gaat namelijk via het (niet geïsoleerde) dak verloren. Bij Takkenkamp Isolatie isoleren we het dak via de binnenzijde. Dit wordt over het algemeen alleen toegepast bij bestaande huizen met een schuin dak. Wanneer dit bij een plat dak gebeurt, verhoogt dit de kans op vochtproblemen. Met deze verschillende mogelijkheden bent u gegarandeerd van goede isolatie. Neem vandaag nog contact op met onze adviseurs.

Subsidieregeling omgeving Emmen

Een hoge isolatiewaarde van uw woning geeft u een groot wooncomfort en resulteert in een lagere energierekening. Een investering doen wat betreft isolatie is dan ook een goede keuze. Zowel landelijk als lokaal worden er verschillende subsidies verstrekt. Elke subsidie heeft weer andere voorwaarden. U zult enkele documenten moeten indienen, waarna vastgesteld wordt hoeveel subsidie u wordt toegekend. Verschillende factoren bepalen de kosten voor isoleren. Subsidie zorgt ervoor dat het rendement van uw investering verbeterd en dat de terugverdientijd korter zal worden. Subsidies kunnen verstrekt worden door de Rijksoverheid, de gemeente of de provincie. In sommige gevallen ontvangt u een deel van de kosten terug, in andere gevallen kunt u een lening afsluiten tegen een aantrekkelijke rente. Bij Takkenkamp Isolatie houden wij de verschillende subsidieregelingen nauwlettend in de gaten. Ongeacht of u nu kiest voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie of dakisolatie, onze adviseurs zullen u altijd informeren over de verschillende subsidiemogelijkheden. Iedere woning is anders en vraagt een specifieke aanpak. Neem nu vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren. Takkenkamp Isolatie kan u gratis voorzien van een offerte.

Advies op maat
Advies op maat
Stel hier uw vraag