Collectief uw woning laten isoleren

Home/Collectief uw woning laten isoleren

Profiteer van collectief voordeel op het isoleren van uw woning

Takkenkamp Isolatie biedt u vanaf nu ook de mogelijkheid om collectief uw woning te laten isoleren. Vindt u de kosten om zelfstandig uw woning te laten isoleren te hoog, dan kunt u dit nu dus ook samen met uw buren aanvragen.

Samen isoleren, lagere kosten, sneller terugverdiend

Door uw woning te isoleren, bespaart u aanzienlijk op uw energiekosten. Door samen met uw buren te isoleren kunnen wij nu een korting van 10% aanbieden. Zo heeft u uw investering nog sneller terugverdiend!

De komende jaren zal de overheid zich steeds meer gaan richten op de verduurzaming van Nederland en met name bij woningen moeten we ons houden aan het klimaatverdrag. In 2030 wil men zoveel mogelijk van het gas af door op alternatieve manieren een woning te gaan verwarmen, maar zonder een goed geïsoleerde woning zal dit echter een lastige klus worden.

Hoe werkt het?

Heel simpel! Door in één straat (of naastgelegen straat) meerdere woningen te isoleren, besparen we tijd en dus geld. Dit voordeel delen we graag met onze klanten en daarom ontvangt u, wanneer u deelneemt aan een isolatiecollectief, een korting van 10% op de offerte!

Waarom Takkenkamp Isolatie

Wij denken graag mee om zo duurzaam mogelijk te werken, want wij willen optimaal bijdragen aan een duurzame samenleving. Deze verduurzaming gaat sneller en efficiënter als je het samen doet. Door deel te nemen aan onze isolatiecollectieven kunnen mensen door het hele land profiteren van gunstige tarieven voor isolatie.

Het is belangrijk dat u isolatie overlaat aan een gecertificeerde partij met ervaring in de isolatiewereld. Bij Takkenkamp bent u daarvoor aan het goede adres. Takkenkamp Isolatie heeft 6 vestigingen door heel het land. Vanuit de vestigingen in Apeldoorn, Den Bosch, Heerenveen, Aalsmeer, Roosendaal en Zelhem werken we intensief samen met Vattenfall en Centraal Beheer als betrouwbare isolatiepartner.

Welke vormen van isolatie kunnen wij collectief toepassen

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan een isolatie collectief initiatief vragen wij het volgende.

  • Minimaal 2 woningen
  • In dezelfde straat/wijk
  • Dezelfde isolatievorm
  • Wij zijn leidend in de planning

Doet u ook mee? Maak een afspraak met één van onze isolatie experts

Wilt u weten hoeveel voordeel u dit oplevert? Wij kijken graag samen met u ( en de buren ) naar de mogelijkheden en rekenen dit voor u uit. Een isolatie-advies op maat kost niets en is vrijblijvend.

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Advies op maat
Advies op maat
Stel hier uw vraag