Meer informatie

Home/Meer informatie

Uw isolatiespecialist

Al vanaf 1978 specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Met locaties in Apeldoorn, Zaandam, Veendam,’s-Hertogenbosch, Roosendaal en Sittard worden de klanten bediend, in geheel Nederland.

Vele duizenden woningen zijn door ons geïsoleerd tot volle tevredenheid. Naast spouwmuurisolatie, isoleren wij ook zolders, daken (binnendaks) en vloeren. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB. Verder zijn wij lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland, VENIN.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

Dit begint bij de opname en-of inspectie van uw woning. Wij beoordelen of uw woning geschikt is voor de door u gekozen isolatie. Nadat de opname heeft plaatsgevonden, krijgt u van ons de offerte waarin de uit te voeren werkzaamheden staan omschreven.

Wanneer u besluit om uw woning door ons te laten uitvoeren worden de werkzaamheden in overleg gepland.

Ons team van ervaren medewerkers werken met betrouwbare machines en materialen van gerenommeerde toeleveranciers. Op die manier isoleren wij uw woning met zorg, efficiënt en snel, met een minimum aan overlast voor u, wij werken uiteraard schoon en accuraat en staan wij garant voor het door ons geleverde werk, hiervoor krijgt u 10 jaar schriftelijk garantie.

Advies op maat
Stel hier uw vraag