Nieuwe actie: familie cadeau

Vanaf maandag 17 oktober gaan wij van start met een nieuwe actie. Omdat we nu echt weer richting de winterperiode gaan, is het hoog tijd om eens goed te kijken naar je woning. Is je woning al geïsoleerd? Of gaat er nog teveel warmte verloren via het dak, de muren en de vloer waardoor je energierekening erg hoog is? Onze adviseurs helpen je graag in het maken van de juiste keuze in het verduurzamen van je woning. Wat wil je bereiken met isolatie? Warmere voeten, een hoger energielabel of besparen op je energierekening? Vaak kan het allemaal. We adviseren je over de beste oplossing voor jóúw woning.

Ontvang nu na het isoleren van je woning een cadeau voor de hele familie. Om die koude dagen wat aangenamer te maken geven we nu drie verschillende cadeaus weg: een airfryer, een koffiezetapparaat of een tablet! Wil je ook profiteren van de actie en van de voordelen van isolatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan en laat je informeren over de investering, terugverdientijd, subsidies en alle voordelen van isolatie.

Ps. Er is ook een landelijke subsidie actief! Maakt de investering in isolatie nu wel heel aantrekkelijk. We schreven alles over deze landelijke subsidie en hoeveel u kunt besparen.

Advies op maat
Contact
Takkenkamp Isolatie Vloerisolatie