Nuon gaat verder als Vattenfall

Energieleverancier Nuon gaat verder als Vattenfall

U weet het vast al: energieleverancier Nuon gaat verder als Vattenfall. Het Zweedse moederbedrijf zorgt al meer dan 100 jaar voor betrouwbare energie en warmte voor particuliere en zakelijke klanten. Samen kunnen ze niet alleen meer betekenen voor de twee miljoen Nederlandse klanten, maar ook voor de wereld om ons heen. Bijvoorbeeld door een toonaangevende rol te spelen in de energietransitie en zo de ambitie van fossielvrij leven voor de volgende generatie mogelijk te maken, ook in Nederland.

Samenwerking met de Takkenkamp groep

Wat betekend deze naamswijziging voor ons? Heel kort, sinds 1 januari 2016 werken we al samen met de Nuon en dat blijft ook zo. Samen blijven wij zorg dragen voor de verduurzaming van Nederland!

Ambities Vattenvall

Met elkaar wekken we in ons land simpelweg nog niet genoeg op om alle scholen, ziekenhuizen, overheden, bedrijven en huishoudens van groene energie te voorzien. Daarom heeft vattenvall 100% groen vertaald naar een eerlijke ambitie: binnen één generatie fossielvrij. Want ook groene energie moet betrouwbaar en betaalbaar blijven. Lees meer over hun missie op de corporate website.