Over ons

Home/Over ons

Takkenkamp Isolatie is een professioneel en no-nonsens bedrijf met een uitstekende staat van dienst. Wij bewaken de kwaliteit van onze dienstverlening continue en besteden veel aandacht aan ontwikkeling van onze mensen. De juiste man of vrouw op de juiste plek, daar investeren wij in. Medewerkers van Takkenkamp Isolatie zijn goed opgeleid, deskundig en vakkundig. Ze kennen het belang van goede en duidelijke communicatie. Onze mensen behandelen bewoners, zoals zij zelf behandeld willen worden. En dat moet ook, want zij staan vaak letterlijk bij hen ‘in huis’. Alle medewerkers spreken de Nederlandse taal en gedragen zich professioneel, verantwoordelijk en netjes.

Ontwikkeling

Wij zijn trots en zuinig op onze mensen. Zonder hun dagelijkse inzet kunnen wij geen resultaten voor u behalen. Daarom werken de medewerkers in een gevarieerde werkomgeving en krijgen kansen om door te groeien en zichzelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

Leerbedrijf en stages

Takkenkamp Isolatie is een erkend leerbedrijf. Wij voelen ons verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan de toekomst van ons vak. Onze leermeesters begeleiden hun leerlingen gedegen en geven ruimte aan persoonlijke ontwikkeling. En dat levert ze veel op. Ook ons trouwens, zo hebben meerdere leerlingen hun carrière vervolgd bij ons bedrijf. MBO- en HBO-studenten kunnen bij Takkenkamp Isolatie terecht voor een aantal stageplekken.

Geschiedenis

Achter zo’n organisatie zit een geschiedenis, een begin. Zeker bij een familiebedrijf als het onze is dat iets wat bijzonder blijft en waar we trots op zijn. Bijna 40 jaar geleden werd een voorloper van Takkenkamp Isolatie opgericht. De organisatie is gevormd door de bundeling van diverse lokale familiebedrijven welke uiteindelijk onder de naam Isolatienet zijn overgenomen door NUON en tot 2015 onder het Feenstra-label gewerkt hebben. We zijn gegroeid naar een speler van formaat met een uitgebreid scala aan werkzaamheden, een schat aan ervaring en kennis met een hecht team aan collega’s. Ondanks onze omvang en landelijke aanwezigheid hechten we waarde en houden we vast aan de sfeer van het familiebedrijf.

Geschiedenis schrijf je als je werkt aan je toekomst. Dat betekent bestaansrecht creëren en dus anticiperen op de markt. Takkenkamp is zich duidelijk gaan profileren als full-service specialist in het verduurzamen van vastgoed. Dat houdt onder andere in dat medewerkers multifunctioneel worden opleid in vaktechnieken en daarnaast klantgericht leren denken en handelen. De bewoonde werkomgeving vraagt een andere opstelling dan het dagelijkse podium van productiespecialist.

Werkzaam in heel Nederland

We zijn werkzaam door heel Nederland. Samen willen we Nederland verduurzamen en bijdragen aan de 2050 doelstelling; het beperken van de netto warmtevraag en reduceren van CO₂ uitstoot van onze bebouwde omgeving. Gezien onze vestigingen verspreid zijn over het hele land zijn we ook actief in Groningen, Veendam, Friesland en Apeldoorn.

Advies op maat
Stel hier uw vraag