Samenwerking met Centraal Beheer

Partnership Takkenkamp Isolatie en Centraal Beheer

Om woningeigenaren nog beter tot dienst te zijn is Takkenkamp Isolatie vanaf vandaag ook beschikbaar via de isolatiescan, een nieuw onderdeel binnen Duurzaam Woongemak van Centraal Beheer. Duurzaam Woongemak is de volgende dienst in de opmars van Centraal Beheer om niet alleen verzekeringen maar ook diensten aan te bieden.

Een goed geïsoleerde woning verhoogt je energielabel

Een goed geïsoleerde woning is niet alleen fijn voor het wooncomfort, maar meestal ook gunstig voor de waardestijging van de woning. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld door het plaatsen van zonnepanelen. Maar ook door het goed isoleren van de woning. Daarom helpt Centraal Beheer nu ook bij dak-, vloer- en spouwmuurisolatie. Zodat ze bestaande en nieuwe klanten verder kunnen helpen met het verduurzamen van hun woning.

De isolatiescan

Op de website van centraal beheer kun je met de isolatiescan vrijblijvend bekijken op welke manieren je je woning beter zou kunnen isoleren. En wat de prijs is, de terugverdientijd en het effect op je energielabel en woningwaarde. Zo krijg je in 2 minuten een eerste indicatie. Wil je vervolgens meer weten? Dan komt gratis en vrijblijvend een adviseur bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Hij beantwoordt alle vragen en bekijkt de mogelijkheden, zodat hij een goed advies kan geven en een daarbij passende offerte. Makkelijk geregeld dus!

Wil je meer weten?
Kijk dan op https://duurzaamwoongemak.centraalbeheer.nl/