Afspraak = afspraak

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie: hoger comfort, lagere lasten

Al veel huiseigenaren kozen voor de voordelen van spouwmuurisolatie. Die voordelen zijn er dan ook volop. Zeker als uw huis vóór 1980 is gebouwd. Dan kunt u zelfs veel geld besparen dankzij spouwmuurisolatie. De relatief lage investering verdient u al binnen 3 tot 5 jaar terug. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van spouwmuurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie verhoogt verder de waarde van uw woning en vermindert uw stookkosten. Vocht en tocht houdt u buiten de deur.


Download de checklist spouwmuur isoleren


Wat bespaart u met spouwmuurisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met spouwmuurisolatie. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte. Uw eigen geveloppervlakte kunt u zelf uitrekenen door het meten van uw buitenmuren. Dit doet u als volgt: horizontale maat x (verticale maat + 50cm). Trek vervolgens het aantal m² van uw ramen en deuren ervan af.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Hoekwoning
Oppervlakte ± 75m²
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 100m²
tussenwoningrijtjeshuishoekwoningvrijstaand
± Investering: € 850,- *

Besparing per jaar:± € 200,-

Terugverdiend: 4 jaar

± Investering: € 1.100,- *

Besparing per jaar:± € 300,-

Terugverdiend: 4 jaar

± Investering: € 1.450,- *

Besparing per jaar:± € 400,-

Terugverdiend: 3 jaar

± Investering: € 1.800,- *

Besparing per jaar:± € 550,-

Terugverdiend: 3 jaar

Bespaar tot 26% energie met verbeterd spouwmuurisolatiemateriaal

Uiteraard is de energiebesparing afhankelijk van uw type woning maar met de hoge isolatiewaarde HR++ van Supafil is het mogelijk om tot maar liefst 26% te besparen op uw energieverbruik. En minstens zo belangrijk; de investering van spouwmuurisolatie verdient zich gemiddeld binnen 3-4 jaar terug.

Vraag nu uw spouwmuurisolatie aan bij Takkenkamp Isolatie

Vul het aanvraagformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij telefonisch contact met u op. Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

* prijzen zijn gebaseerd op informatie van Milieucentraal peildatum januari 2016. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseur.

Vraag nu een gratis offerte aanGratis offerte