Takkenkamp gevelonderhoud

Home/Takkenkamp gevelonderhoud
Takkenkamp Isolatie Gevellogo

Takkenkamp Gevelonderhoud BV, met in Nederland vestigingen in Deventer, Lunteren, Oirschot, Groningen en Zelhem, is in 70 jaar uitgegroeid naar de grootse gespecialiseerde aannemer op het gebied van de gemetselde buitenschil (gevel) van vastgoed. Renoveren en restaureren van gevels , voegen en voegwerk herstel, maar ook verhuur van benodigd materieel zoals steigermateriaal en hoogwerkers met bijhorende machinisten; het zit allemaal in ons pakket. We verrichten onze gevel werkzaamheden door heel Nederland, maar ook Duitsland en België.

We hebben oog op duurzaamheid omdat we allemaal gebaat zijn bij het in stand en gezond houden van onze leefomgeving. Uiteraard zijn wij in het bezit van de nodige certificeringen en erkenningen: Iso 9001, Vca*, Komo BRL2826, ERM, VGO keur, Kennis en kunde en zijn we Erkend leerbedrijf.

Wij stellen dan ook vol vertrouwen dat we Echt van alle markten thuis zijn! In onze activiteiten streven wij voortdurend naar een optimaal resultaat en werken dan ook volgens de LEAN-methode waarbij verhogen van de klantwaarde, verkorten van doorlooptijden en verlagen van faalkosten centraal staan. Onze klant is divers: van particulier, VVE, woningbouwvereniging, bouw gerelateerde bedrijven. onderhoudsbedrijven, particulieren tot overheid; wij zijn een passende partner.

Advies op maat
Stel hier uw vraag