Bodemisolatie Veendam

Home/Veendam/Bodemisolatie Veendam

Bodemisolatie in Veendam: snel geregeld!

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met bodemisolatie in Veendam? Dan bent u bij Takkenkamp Isolatie aan het goede adres!

De kruipruimte onder uw woning is vast niet uw favoriete plek. Helaas voelen vocht, tocht en schimmels zich hier wél thuis. Het gevolg: een koude vloer, een muffe lucht en schimmelplekken in uw woning. Maar ook: hout- of betonrot en roestende leidingen. Bodemisolatie maakt aan al deze ongemakken een einde. Dat levert u behalve wooncomfort ook nog eens geld op. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van bodemisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Voordelen van bodemisolatie

  • Minder energiekosten: de energiebesparing van isolatie is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning en tot 25-26% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning.
  • Snelle terugverdientijd: uw investering in dakisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente. Deze vorm van isolatie is daarmee uitstekend geschikt voor u: Een relatief korte terugverdientijd en maximale verhoging van het leefcomfort.
  • Verhoging van het wooncomfort: door het isoleren stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.
  • Waardestijging van uw huis: het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.
  • Een bijdrage aan het milieu: doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Wat bespaart u met bodemisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met bodemisolatie per soort woning. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Takkenkamp Isolatie Tussenwoning
± Investering: € 1.200,- *
Besparing per jaar:± € 85,-
Terugverdiend: 14 jaar
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Takkenkamp Isolatie Rijtjeshuis
± Investering: € 1.450,- *
Besparing per jaar:± € 100,-
Terugverdiend: 14 jaar
Hoekwoning
Oppervlakte ± 50m²
Takkenkamp Isolatie Hoekwoning
± Investering: € 1.600,- *
Besparing per jaar:± € 115,-
Terugverdiend: 14 jaar
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 75m²
Takkenkamp Isolatie Vrijstaand
± Investering: € 2.300,- *
Besparing per jaar:± € 175,-
Terugverdiend: 13 jaar

Vraag nu een gratis offerte aan voor de mogelijkheden in Veendam. 

Advies op maat
Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag