Dakisolatie Veendam

Home/Veendam/Dakisolatie Veendam

Dakisolatie in Veendam: snel geregeld!

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met dakisolatie in Veendam? Dan bent u bij Takkenkamp Isolatie aan het goede adres!

Liefst een derde van de warmte in uw woning gaat verloren via uw dak. Zeker als u de ruimte onder het dak verwarmt, bijvoorbeeld bij een slaapkamer op zolder of een plat dak van een aanbouw. Met dakisolatie houdt u de warmte in huis. Zo bespaart u veel geld. Het rendement van dakisolatie is vergelijkbaar met een rente van 9% op een spaarrekening, zo blijkt uit berekeningen van Milieu Centraal.

Let op: Takkenkamp Isolatie biedt dakisolatie alleen aan in combinatie met andere soorten isolatie.

Voordelen van dakisolatie

  • Minder energiekosten: de energiebesparing van isolatie is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning en tot 25-26% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning.
  • Snelle terugverdientijd: uw investering in dakisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente. Deze vorm van isolatie is daarmee uitstekend geschikt voor u: Een relatief korte terugverdientijd en maximale verhoging van het leefcomfort.
  • Verhoging van het wooncomfort: door het isoleren stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.
  • Waardestijging van uw huis: het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.
  • Een bijdrage aan het milieu: doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Kosten dakisolatie Veendam

De prijs van dakisolatie inclusief montage hangt af van de constructie van uw huis en de isolatiewijze. Door de vele mogelijkheden en materialen is dakisolatie altijd maatwerk. Het isoleren aan de binnenzijde van een onverwarmde zolder bespaart gemiddeld zo’n € 430,- en bij een verwarmde zolder maar liefst € 530,- per jaar op de gasrekening. Met de huidige energieprijzen verdient u uw investering in een relatief korte tijd terug. Indien deze prijzen verder stijgen, zal dit de terugverdientijd nog verder inkorten.

Vraag nu een gratis offerte aan voor de mogelijkheden. 

Advies op maat
Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag