Spouwmuurisolatie Veendam

Home/Veendam/Spouwmuurisolatie Veendam

Spouwmuurisolatie in Veendam: snel geregeld!

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met spouwmuurisolatie in Veendam? Dan bent u bij Takkenkamp Isolatie aan het goede adres!

Al veel huiseigenaren kozen voor de voordelen van spouwmuurisolatie. Die voordelen zijn er dan ook volop. Zeker als uw huis vóór 1980 is gebouwd. Dan kunt u zelfs veel geld besparen dankzij spouwmuurisolatie. De relatief lage investering verdient u al binnen 3 tot 5 jaar terug. Volgens een berekening van Milieu Centraal is het rendement van spouwmuurisolatie vergelijkbaar met een rente van 12% op een spaarrekening. Spouwmuurisolatie verhoogt verder de waarde van uw woning en vermindert uw stookkosten. Vocht en tocht houdt u buiten de deur.


 Download de checklist spouwmuur isoleren


Wat bespaart u met spouwmuurisolatie?

Hieronder ziet u wat u kunt besparen met spouwmuurisolatie. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte. Uw eigen geveloppervlakte kunt u zelf uitrekenen door het meten van uw buitenmuren. Dit doet u als volgt: horizontale maat x (verticale maat + 50cm). Trek vervolgens het aantal m² van uw ramen en deuren ervan af.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Takkenkamp Isolatie Tussenwoning
± Investering: € 850,- *
Besparing per jaar:± € 200,-
Terugverdiend: 4 jaar
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Takkenkamp Isolatie Rijtjeshuis
± Investering: € 1.100,- *
Besparing per jaar:± € 300,-
Terugverdiend: 4 jaar
Hoekwoning
Oppervlakte ± 75m²
Takkenkamp Isolatie Hoekwoning
± Investering: € 1.450,- *
Besparing per jaar:± € 400,-
Terugverdiend: 3 jaar
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 100m²
Takkenkamp Isolatie Vrijstaand
± Investering: € 1.800,- *
Besparing per jaar:± € 550,-
Terugverdiend: 3 jaar

Bespaar tot 26% energie met verbeterd spouwmuurisolatiemateriaal

Uiteraard is de energiebesparing afhankelijk van uw type woning maar met de hoge isolatiewaarde HR++ van Supafil is het mogelijk om tot maar liefst 26% te besparen op uw energieverbruik. En minstens zo belangrijk; de investering van spouwmuurisolatie verdient zich gemiddeld binnen 3-4 jaar terug.

Voordelen van spouwmuurisolatie in Veendam

  • Minder energiekosten: de energiebesparing van isolatie is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning en tot 25-26% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning.
  • Snelle terugverdientijd: uw investering in dakisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente. Deze vorm van isolatie is daarmee uitstekend geschikt voor u: Een relatief korte terugverdientijd en maximale verhoging van het leefcomfort.
  • Verhoging van het wooncomfort: door het isoleren stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.
  • Waardestijging van uw huis: het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.
  • Een bijdrage aan het milieu: doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Vraag nu gratis een offerte aan

Vul het aanvraagformulier in en binnen 2 werkdagen nemen wij telefonisch contact met u op. Onze isolatiespecialist zet uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend onze offerte.

Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag