Vloerisolatie Veendam

Home/Veendam/Vloerisolatie Veendam

Vloerisolatie in Veendam: snel geregeld!

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen met vloerisolatie in Veendam? Dan bent u bij Takkenkamp Isolatie aan het goede adres!

Een grote ergernis: koude voeten. De thermostaat hoger zetten helpt vaak nauwelijks. Vloerisolatie daarentegen wél. Daarmee wordt uw vloer zo’n 4 graden warmer. Vocht krijgt bovendien geen kans meer in uw woning. En u bespaart meteen op de stookkosten. Volgens Milieu Centraal is het rendement van vloerisolatie vergelijkbaar met een rente van 8% op een spaarrekening.

Wat bespaart u met vloerisolatie?

Kijk hieronder wat u kunt besparen met vloerisolatie per soort woning. Per type woning ziet u de gemiddelde isolatieoppervlakte. Uw te isoleren vloeroppervlakte kunt u zelf vaststellen door de lengte x breedte van de woning op te meten en daarbij opgeteld de totale omtrek van de vloer, vermenigvuldigd met 0,30 cm. Isoleren is maatwerk, de vermelde investeringskosten zijn indicatief.

Tussenwoning
Oppervlakte ± 35m²
Takkenkamp Isolatie Tussenwoning
± Investering: € 1.100,- *
Besparing per jaar:± € 180,-
Terugverdiend: 6 jaar
Rijtjeswoning
Oppervlakte ± 50m²
Takkenkamp Isolatie Rijtjeshuis
± Investering: € 1.450,- *
Besparing per jaar:± € 260,-
Terugverdiend: 5 jaar
Hoekwoning
Oppervlakte ± 50m²
Takkenkamp Isolatie Hoekwoning
± Investering: € 1.450,- *
Besparing per jaar:± € 260,-
Terugverdiend: 5 jaar
2-onder-1-kap
Oppervlakte ± 60m²
Takkenkamp Isolatie Vrijstaand
± Investering: € 1.650,- *
Besparing per jaar:± € 300,-
Terugverdiend: 5 jaar

* prijzen zijn gebaseerd op informatie van Milieucentraal peildatum januari 2016. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze adviseur.

Voordelen van vloerisolatie in Veendam

  • Minder energiekosten: de energiebesparing van isolatie is afhankelijk van het type woning. Deze loopt uiteen van 12-14% op het energieverbruik in geval van een tussenwoning en tot 25-26% op het energieverbruik in geval van een vrijstaande woning.
  • Snelle terugverdientijd: uw investering in dakisolatie verdient zich gemiddeld binnen 5 tot 8 jaar terug. Bij de stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van dakisolatie zelfs nog kleiner. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie, dan wordt de terugverdientijd nog eens extra verkort. Lees hier meer over subsidies vanuit de overheid, provincie of gemeente. Deze vorm van isolatie is daarmee uitstekend geschikt voor u: Een relatief korte terugverdientijd en maximale verhoging van het leefcomfort.
  • Verhoging van het wooncomfort: door het isoleren stijgt de oppervlakte temperatuur aan de binnenzijde. Door de afwezigheid van oppervlakten die kou uitstralen in huis, wordt de warmteafgifte gelijkmatig beleefd. Dit resulteert vanzelfsprekend in minder energieverbruik, maar daarbij ervaart u het binnenklimaat in de ruimte als prettiger.
  • Waardestijging van uw huis: het aanbrengen van energiebesparende maatregelen wordt gezien als een woningverbetering. Een investering in energiebesparende maatregelen zal daarom de waarde van uw woning doen stijgen. Daarbij zullen bij een goed geïsoleerde woning de energielasten veel minder hard stijgen, waardoor ook de energielasten van de woning betaalbaar blijven.
  • Een bijdrage aan het milieu: doordat u minder energie verbruikt, draagt u bij aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. U bespaart zowel het milieu als uw portemonnee.

Vraag nu een gratis offerte aan voor de mogelijkheden.

Advies op maat
Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag