Vestiging Aalsmeer

Home/Vestiging Aalsmeer

Vestiging Aalsmeer

Mr. Jac Takkade 3, 1432 CA Aalsmeer
075 622 70 84
info@takkenkamp-isolatie.nl
KvK 02329908
NL24 RABO 0308 5739 86

In het westen heeft Takkenkamp Isolatie een vestiging in Aalsmeer. De specialisten werken vanuit vestiging door heel Nederland maar hebben hun zwaartepunt liggen in en om de randstad. Uw wensen en doelen, uw woonomstandigheden en de condities en mogelijkheden van uw woning of gebouw, vormen de kaders voor ons maatwerkadvies. Elke woning of elk gebouw is uniek en vraagt om een eigen methode maar ook materiaal om te isoleren.
Takkenkamp Aalsmeer verzorgt isolatie in drie hoofdvormen: vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. Dit zijn tevens de methoden met de snelste terugverdientijd en een onmiddellijke verhoging van uw wooncomfort!

Vloerisolatie Aalsmeer

Veel mensen denken dat hun vloer reeds geïsoleerd is, maar bij gebouwen en woningen met een bouwjaar van voor 1982 is dat heel vaak niet het geval. Een niet geïsoleerde vloer zorgt naast een hoge energierekening ook voor koude voeten, dus weinig wooncomfort. Binnen 1 dag kunnen onze specialisten beide tot het verleden laten behoren. Kijk hier voor meer informatie over onze vloerisolatie.

Spouwmuurisolatie Aalsmeer

Juist bij woningen met een bouwjaar tussen de 1925- 1990 is een spouwmuur vaak niet geïsoleerd. U merkt meteen het verschil; een besparing op uw energiekosten en een aangenamer woonklimaat in de winter, maar ook de zomer zijn directe verdiensten. Naast deze voordelen werkt u met minder stookkosten ook mee aan een beter milieu en daar profiteren we uiteindelijk allemaal van. Kijk hier voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Dakisolatie Aalsmeer

Onze specialisten in Aalsmeer brengen tevens dakisolatie aan. Gebruikt u de zolder als opbergplaats of wordt er hier ook geslapen en dus verwarmd? Het is allemaal van belang voor ons isolatieadvies. Het uiteindelijke doel: naast een verlaging van de energiekosten wordt uw wooncomfort niet alleen verhoogd door warmte in de winter en koelte in de zomer maar ook door vermindering van geluidsoverlast van buiten en het sterk verminderen van ongedierte en schimmels. Kijk hier voor meer informatie over dakisolatie.

Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag