Vestiging ‘s-Hertogenbosch

Home/Vestiging ‘s-Hertogenbosch

Vestiging ‘s-Hertogenbosch

Kasteleinenkampweg 9f, 5222 AX ‘s-Hertogenbosch

Postbus 2244, 5202 CE ‘s-Hertogenbosch
073 61 58 000
info@takkenkamp-isolatie.nl
KvK 02329908
NL24 RABO 0308 5739 86

Takkenkamp Isolatie Hoofdkantoor

Isolatie Den Bosch

Onze zuidelijkste vestiging staat in Den Bosch. De specialisten werken vanuit Takkenkamp Den Bosch door heel Nederland maar hebben hun zwaartepunt liggen in de zuidelijke provincies richting het midden van Nederland. Met maatwerk oplossingen, gebaseerd op uw wensen en doelen, uw woonomstandigheden en de condities en mogelijkheden van uw woning of gebouw, isoleren zij via de meest passende methode en het best passende materiaal.
Takkenkamp Den Bosch verzorgt isolatie door uw gehele woning: vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie. De isolatiemogelijkheden met, over het algemeen, de snelste terugverdientijd en een onmiddellijke verhoging van uw wooncomfort!

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een hele goede optie voor met name woningen en gebouwen van voor 1982. In deze periode werden woningen nog gebouwd zonder standaard vloerisolatie. Een keuze voor vloerisolatie is een directe keuze voor een hoger wooncomfort en minder stookkosten. Door het aanbrengen van vloerisolatie behoren vocht en tocht en daardoor koude voeten, hoe hoog de thermostaat ook staat, tot het verleden! Voor meer informatie over vloerisolatie door vestiging Den Bosch, klik hier.

Spouwmuurisolatie

Juist bij woningen met een bouwjaar tussen de 1925- 1990 is een spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Ook met spouwmuurisolatie merkt u heel snel de verschillen; zowel een besparing op uw energiekosten als een aangenamer woonklimaat in de winter, maar ook de zomer zijn directe verdiensten. Naast deze voordelen werkt u met minder stookkosten ook mee aan een beter milieu en daar profiteren we uiteindelijk allemaal van. Wilt u meer lezen over spouwmuurisolatie Den Bosch, klik hier.

Dakisolatie

Vanuit Den Bosch wordt er ook dakisolatie geadviseerd en aangebracht. Naast de voordelen hierboven genoemd bij de andere isolatiemethoden (energiekostenbesparing en verhogen wooncomfort), zorgt dakisolatie tevens voor minder geluidsoverlast van buiten en het verminderen van ongedierte en schimmels. Het gebruik van uw zolder bepaalt de juiste methode: dakisolatie binnen- of buitenzijde of wellicht een zoldervloerisolatie als uw de zolder enkel als opslagplaats gebruikt. Advies over dakisolatie door onze vestiging Den bosch, vindt u hier.

Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag