Vestiging Veendam

/Vestiging Veendam
Vestiging Veendam 2019-02-27T14:57:05+00:00

Vestiging Veendam

Orionweg 7, 9641 MN Veendam

Postbus 210, 9640 AE Veendam
0598 66 67 17
info@takkenkamp-isolatie.nl
KvK 02329908
NL24 RABO 0308 5739 86

Takkenkamp Isolatie Pand Veendam

Isolatie Veendam

Vestiging Veendam is de noordelijkste vestiging van de Takkenkamp Groep. Vanuit deze vestiging gaan onze specialisten dagelijks, met name vanaf het noorden tot het midden van Nederland, het land door om onroerend goed (woningen en gebouwen) te isoleren. Op basis van gedegen vooronderzoek wordt er een advies uitgebracht voor het meest passende isolatiemateriaal en de beste methode. Ieder gebouw is immers uniek en wensen en gebruik van woningen en gebouwen verschillen dus in ieder geval zal het advies maatwerk zijn.
Takkenkamp Veendam is thuis in zowel vloerisolatie, als spouwmuurisolatie, als dakisolatie. Dit zijn tegelijkertijd de typen isolatie die over het algemeen de snelste terugverdientijd kennen.
Kortom uw isolatiepartner in de volle breedte!

Vloerisolatie Veendam

Met vloerisolatie werkt u direct aan een hoger wooncomfort en minder stookkosten. Meteen na het aanbrengen van vloerisolatie behoren koude vloeren tot het verleden! Wist u dat woningen met een bouwjaar voor 1982 standaard geen vloerisolatie hebben? Valt uw woning in deze categorie; dan is vloerisolatie een hele goede optie. Kijk hier voor meer informatie over onze vloerisolatie.

Spouwmuurisolatie Veendam

Bij woningen met een bouwjaar van voor 1980 is vaak een spouwmuur aanwezig, maar deze is vaak nog niet geïsoleerd. Ook met spouwmuurisolatie merkt u heel snel de verschillen; zowel op uw energierekening als in het te genieten wooncomfort. Uw huis is sneller en langer warm in de winter en blijft langer koel in een warme zomer. Kijk hier voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Dakisolatie Veendam

Ook de dakisolatie wordt uitgevoerd door onze specialisten uit Veendam. Wist u dat bij een slecht of matig geïsoleerd dak maar liefst een derde van de warmte verloren gaat via het dak? Zeker als er op deze verdieping geleefd en dus gestookt wordt.
Kijk hier voor meer informatie over dakisolatie.

Advies op maat
Contact