Functie

Takkenkamp Isolatie zoekt isoleerders voor de vestiging Aalsmeer! Wegens grote drukte en de groei van Takkenkamp Isolatie, zijn we op zoek naar nieuwe krachten voor het isoleren van woningen. We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een energiek, probleemoplossend persoon die het leuk vindt om zowel op de bouw als bij particulieren allerlei verschillende isolatiewerkzaamheden te verrichten. Lees snel verder of deze functie en ons bedrijf je aanspreekt!

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Takkenkamp Isolatie, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken

Leuke baan? Isolatie!

Werken bij Takkenkamp Isolatie als isolatiespecialist betekent dat je een hele afwisselende baan hebt. Je rijdt in een bus (met aanhanger) naar de bouw of naar een particuliere woning en gaat daar samen met je collega aan de slag. Veel afwisseling, want je werkt zowel op de bouw voor projecten, maar ook bij particulieren. Geen dag is hetzelfde! Bovendien werk je binnen én buiten. In kruipruimtes, op de ladder, op zolders, je werkplek wisselt voortdurend. Bij Takkenkamp Isolatie zorgen we ervoor dat je leert werken met allerlei verschillende machines en materialen. Standaard is het dus zeker niet!

Wie zoeken we?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je werkt vaak bij mensen thuis en daarmee ben je het visitekaartje van Takkenkamp Isolatie. Goede en duidelijke communicatie, respect en vakmanschap zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • goed vermogen om samen te werken
  • een flexibele, enthousiaste en actieve instelling
  • een sociale houding: je kunt goed met zowel je collega’s als klanten omgaan
  • groot oplossend vermogen
  • VCA-certificering is een pré 
  • Rijbewijs B-E is een pré

Wie zijn wij?

Takkenkamp Isolatie is een isolatiebedrijf met vestigingen in Apeldoorn, Aalsmeer, Veendam en’s-Hertogenbosch. Sinds 1978 zijn wij specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. We kunnen de klant veel manieren van isolatie bieden, namelijk: spouwmuur-, vloer-, bodem- & dakisolatie. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB, ook zijn we lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland VENIN.

Met Takkenkamp Isolatie houd je de energie in huis!

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris, mooie en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Contact

Jouw sollicitatie kun je sturen naar onze HR adviseur Irma Klein Bleumink – irma@takkenkamp.com. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met haar opnemen via 06-53199766.

Takkenkamp Isolatie Dakisolatie

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact