Voor onze divisie Takkenkamp Isolatie zoeken wij een:

Bewonersconsulent voor het project SAVE

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

Takkenkamp Isolatie is één van de vaste partners van de woningstichting Eigen Haard in het verduurzamen van een groot gedeelte van haar woningen en bedrijfsruimten. Door middel van dit nieuwe project – genaamd Save – wil Eigen Haard de relatief lage energie labels (E, F of G) versneld wegwerken. Wegens grote drukte en de groei van Takkenkamp Groep, zijn we op zoek naar twee bewonersconsulenten. Wij zijn op zoek naar communicatief vaardig, leergierig en enthousiaste medewerkers.

Leuke baan? Takkenkamp Groep!

Je bent als bewonersconsulent bovenal verantwoordelijk voor de communicatie met de bewoners. Je speelt snel en enthousiast in op hun wensen en neem deze mee in de voorbereiding en uitvoering van het project. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de bewoners als de opdrachtgevers.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

  • Afgeronde hbo-opleiding, in de richting van communicatie
  • Positieve instelling
  • Communicatieve vaardigheden
  • Pro actief
  • Stressbestendig
  • Bereid zijn tot reizen

    Deze vacature is voor het project Save dat is gevestigd rondom de kernen van Amsterdam. De hoofdlocatie is Amsterdam (Vestiging Aalsmeer) maar als bewonersconsulent kom je overal.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk en enthousiaste collega’s. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie naar Irma Klein Bleumink (HR Adviseur) irma@takkenkamp.com. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met haare opnemen via 06 53 19 97 66.

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact