Voor onze divisie Takkenkamp Isolatie zoeken wij een:

teamleider SAVE

Takkenkamp Isolatie is één van de vaste partners van de woningstichting Eigen Haard in het verduurzamen van een groot gedeelte van haar woningen en bedrijfsruimten. Door middel van dit nieuwe project – genaamd Save – wil Eigen Haard de relatief lage energie labels (E, F of G) versneld wegwerken. Vanuit onze vestiging in Zaandam of vanuit kantoor op jouw project stuur jij samen met vijf collega’s de Save projecten aan. Wegens drukte en de groei van Takkenkamp Groep zijn we op zoek naar een Teamleider in de regio (groot) Amsterdam. Wij zoeken een leergierige, hardwerkende vakman die liefde voor het vak heeft.

Leuke baan? Takkenkamp Groep!

Werken bij Takkenkamp als teamleider Isolatie betekent dat je je vooral bezighoudt met leidinggeven op de bouwplaats en het bewaken van de huurderstevredenheid, planning, kwaliteit en begroting. Jouw takenpakket zal onder andere bestaan uit:

 • Afspraken maken met bewoners
 • Correcte uitvoering en oplevering van werken
 • Organiseren van logistiek, planning, kosten, kwaliteit en inzet personeel
 • Communiceren op verschillende niveaus
 • Samenwerken met alle betrokkenen op de bouwplaats
 • Leidinggeven op een middelgroot tot groot project
 • Controles uitvoeren met betrekking tot kwaliteit en veiligheid

Wie zoeken we?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je vindt het belangrijk om kwaliteit toe te voegen aan bestaande woningen en gebouwen. Kortom, wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:

 • Technische achtergrond
 • Goede communicator en motivator
 • VOL-VCA + BHV (of bereid deze te behalen)
 • Een positieve instelling
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Een echte aanpakker
 • In het bezit van rijbewijs B is een harde eis
 • Rijbewijs BE is een pre

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk, enthousiaste collega’s én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een goede werksfeer.

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons daarbij door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatief in het proces.

Takkenkamp Groep streeft naar een langdurige samenwerking met medewerkers, klanten en partners. We vinden dat we onze klanten het beste helpen met breed georiënteerde maatwerk oplossingen op het gebied van isolatie, restauratie en gevelonderhoud.

De mensen achter deze groep vormen ons succes; een meer dan tevreden klant als doel wordt bereikt met een meer dan tevreden medewerker! Met een goed gespreid netwerk van 8 vestigingen door heel Nederland zijn wij altijd flexibel, actueel en lokaal op de hoogte.

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie naar Irma Klein Bleumink (HR adviseur) – irma@takkenkamp.com. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met haar opnemen via 06 53 19 97 66.

Takkenkamp Isolatie sliderbeeld 2

Contact

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Vraag dan gratis een offerte aan via de knop hieronder!

Of heeft u een vraag voor ons? Neem dan contact op via de knop hieronder!

Gratis offerte aanvragen
Contact