Vacature: bewonersconsulent

Wie zijn wij?

Takkenkamp Groep verduurzaamt samen! Door renovatie, restauratie en isolatie leveren wij een breed pakket aan verduurzaam mogelijkheden. Eerlijk, nuchter en persoonlijk; dat zijn dé kenmerken van ons (van oorsprong) familiebedrijf uit de Achterhoek. Takkenkamp Groep bestaat uit drie divisies: Takkenkamp Gevelonderhoud, Van Milt Restaurateurs en Takkenkamp Isolatie. Voor onze divisie Isolatie zoeken wij twee:

bewonersconsulenten, voor het project Save
(2x 0,5 FTE)

Takkenkamp Isolatie is één van de vaste partners van de woningstichting Eigen Haard in het verduurzamen van een groot gedeelte van haar woningen en bedrijfsruimten. Door middel van dit nieuwe project – genaamd Save – wil Eigen Haard de relatief lage energie labels (E, F of G) versneld wegwerken. Wegens grote drukte en de groei van Takkenkamp Groep, zijn we op zoek naar twee bewonersconsulenten. Wij zijn op zoek naar communicatief vaardig, leergierig en enthousiaste medewerkers.

Leuke baan? Takkenkamp Groep!

Je bent als bewonersconsulent bovenal verantwoordelijk voor de communicatie met de bewoners. Je speelt snel en enthousiast in op hun wensen en neem deze mee in de voorbereiding en uitvoering van het project. Je bent het aanspreekpunt voor zowel de bewoners als de opdrachtgevers.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar de volgende karaktereigenschappen:
• Afgeronde hbo-opleiding, in de richting van communicatie
• Positieve instelling
• Communicatieve vaardigheden
• Pro actief
• Stressbestendig
• Bereid zijn tot reizen
Deze vacature is voor het project Save dat is gevestigd rondom de kernen van Amsterdam. De hoofdlocatie is Amsterdam maar als bewonersconsulent kom je overal.

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: een fijne werkplek, een passend salaris, uitdaging in je werk en enthousiaste collega’s. maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Solliciteren

Herken jij je in bovenstaand profiel? Stuur dan jouw sollicitatie naar Marcel Aldenkamp (Vestigingsleider) – MarcelA@takkenkamp-isolatie.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met hem opnemen via 06 41 312 484.

Share This: