Vacature: enthousiaste adviseur

Datum: 8 november 2016

Functieomschrijving

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste adviseur die zelfstandig op afspraak mensen kan bezoeken, om ze het beste advies over isolatie aan hun woning te kunnen geven. Het gaat hier om mensen die al geïnteresseerd zijn in isolatie en de mogelijkheden, jouw taak is om op basis van vakkundigheid en kennis van al onze isolatieoplossingen, de klant te adviseren en een goede offerte uit te brengen.

Heb jij een positieve instelling, ben je in staat om bewoners te overtuigen van het nut en de noodzaak van ons product en heb je daarnaast ook nog technische bagage en/of belangstelling op het gebied van bouwkunde dan nodigen wij je uit om bij ons te solliciteren.  Het werkgebied is midden Nederland.
Wij vragen een minimale beschikbaarheid van 4 dagen.

Wij bieden

  • Een vast basissalaris
  • Een goede bonusregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Een contract voor bepaalde tijd, wat op termijn kan worden omgezet in een vast contract

Je verdient bij ons een basissalaris met daarnaast een goede bonusregeling op basis van behaalde resultaten.

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste en communicatief sterke teamspeler
  • Je legt eenvoudig contacten en bent in staat om snel vertrouwen te wekken bij consumenten
  • Je hebt een opleiding op MBO niveau en/of ervaring op een vergelijkbaar niveau
  • Je hebt bij voorkeur een technische of bouwkundige achtergrond

Het je al werkervaring of wil deze opbouwen en lijkt het jou een uitdaging om te scoren? Wacht dan niet langer en solliciteer nu met cv, indien mogelijk met een foto.

Takkenkamp Isolatie is een landelijk opererend isolatiebedrijf en heeft een jarenlange historie op het gebied van na-isolatie van woningen. Takkenkamp Isolatie heeft kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Wij maken deel uit van de Takkenkamp Groep een gerenommeerd bedrijf op het gebied van gevelonderhoud en voegwerken. Voor meer informatie kijk op www.takkenkamp-isolatie.nl  Takkenkamp Isolatie. Houdt de energie in huis.

Contact

Stuur je motivatie en CV naar Gerwin Leegwater, manager Sales Particulieren (gerwin@takkenkamp-isolatie.nl). Binnen een week kun je van ons een reactie verwachten.

Share This: