Vacature: projectleider (Apeldoorn)

Datum: 18 april 2017

Functie

Takkenkamp Isolatie zoekt een projectleider voor de vestiging Apeldoorn! Wegens grote drukte en de groei van Takkenkamp Isolatie, zijn we op zoek naar nieuwe krachten in ons team. We willen graag ons team versterken met enthousiaste, leuke collega’s. We zoeken een resultaatgericht persoon die coachend sturing kan geven aan de dagelijkse organisatie van projecten en werkzaamheden.. Lees snel verder of deze functie en ons bedrijf je aanspreekt!

Ben je gemotiveerd en heb je zin in een leuke baan bij Takkenkamp Isolatie, maar heb je nog helemaal geen ervaring in isolatie? Reageer alsnog op deze vacature! Wij bieden veel kansen voor mensen die graag willen leren en het vak isolatie eigen willen maken.

Leuke baan? Isolatie!

Werken bij Takkenkamp Isolatie als projectleider betekent dat je een hele uitdagende baan hebt. Je leidt in overleg met de opdrachtgever projecten van A tot Z. Daarbij deel je het project onder in verschillende fasen en bewaakt de planning. Je houdt rekening met tijdsduur, budget, inzet van mensen & middelen, kwaliteit en de financiële opbrengst van het eindresultaat. Bij de inzet van mensen stuur je je eigen collega’s of onderaannemers aan. Vrijheid, verantwoordelijkheid en goede communicatie zijn woorden die goed passen bij deze baan.

Wie zoeken we?

We vinden het vooral belangrijk dat je met hart voor je vak en enthousiast aan de slag gaat. Je werkt vaak samen met opdrachtgevers en daarmee ben je het visitekaartje van Takkenkamp Isolatie. Goede en duidelijke communicatie, technisch inzicht en representativiteit zijn daarbij sleutelwoorden. Een aantal zaken die het werk perfect bij je laten passen zijn:

  • kundigheid, stressbestendig, commercieel en oog voor een goedlopend proces
  • een flexibele, enthousiaste en actieve instelling
  • een zelfstandige houding, maar de communicatie met mede-projectleiders vind je een goede aanvulling
  • groot oplossend vermogen
  • technisch inzicht
  • bereidheid om te leren
  • kunnen werken met verschillende (ICT) systemen
  • communicatief sterk

Wie zijn wij?

Takkenkamp Isolatie is een isolatiebedrijf met vestigingen in Apeldoorn, Zaandam, Veendam en’s-Hertogenbosch. Sinds 1978 zijn wij specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. We kunnen de klant veel manieren van isolatie bieden, namelijk: spouwmuur-, vloer-, bodem- & dakisolatie. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB, ook zijn we lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland VENIN.

Met Takkenkamp Isolatie houd je de energie in huis!

Wat bieden wij?

We waarderen onze collega’s, daarom is het altijd belangrijk dat we ook jou goede voorwaarden kunnen bieden. Dat houdt onder andere in: modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris, mooie en afwisselende projecten, enthousiaste collega’s en een leuk team én uitzicht op een vaste aanstelling. Maar bovenal vinden we het heel belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen, dat jij je op je plek voelt bij Takkenkamp en dat je plezier hebt in je werk. We kijken om naar elkaar als collega’s en zorgen voor een fijne sfeer.

Contact

Jouw sollicitatie kun je sturen naar Jelle de Haan – jelle@takkenkamp-isolatie.nl. Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact met hem opnemen via 06-46832300.

Share This: