Vacature: pur isoleerder

Ter versterking van ons team zoeken wij een ervaren Pur isoleerder je wordt ingezet op projecten in geheel Nederland jouw standplaats zullen we in overleg bepalen.

We vragen minimaal 5 jaar ervaring als PUR spuiter waarbij  zichtwerk jouw specialiteit is, een C rijbewijs, je bent flexibel, enthousiast, kunt goed met mensen om gaan, hebt een actieve houding en een groot oplossend vermogen.

Wie zijn we?  Takkenkamp isolatie is sinds 1978 specialist in het na-isoleren van woningen en gebouwen. Met locaties in Apeldoorn, Zaandam, Veendam, ‘s-Hertogenbosch, Roosendaal en Sittard worden de zakelijke maar ook particuliere klanten bediend in geheel Nederland.

Vele duizenden woningen zijn door ons geïsoleerd. Naast spouwmuurisolatie, isoleren wij ook zolders, daken (binnendaks) en vloeren. Wij verwerken uitsluitend de beste isolatiematerialen en zijn gecertificeerd door SKG-IKOB, ook zijn wij lid van de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland VENIN.

Wij bieden modern en goed onderhouden materieel en gereedschap, een passend salaris, mooie projecten en een enthousiast team.

Jouw sollicitatie kun je richten aan Roy Reuver; roy@takkenkamp-isolatie.nl of via 055-5333120

 

Share This: