Zakelijk

Home/Zakelijk

Takkenkamp Isolatie is een professioneel, ervaren  en landelijk opererend isolatiebedrijf, dat u als zakelijke klant, bedient met een full-service concept. Wij bieden totaaloplossingen voor het isoleren van vastgoed, waardoor uw rendement verbetert. Door slimme technieken te combineren met in-huis-specialismen en modern vakmanschap, zijn wij in staat om de gebruikswaarde van uw vastgoed te verhogen en de levensduur te verlengen. Onze isolatie-oplossingen zorgen voor energiebesparing en het reduceren van verbruik. Dat is niet alleen voordelig voor u, maar ook voor uw bewoners.

Onze kennis en kunde komt voort uit een bundeling van enthousiaste partners, die kennis niet voor zich houden maar delen. Samenwerken met onze opdrachtgevers vinden wij vanzelfsprekend, net als resultaatgericht en netjes werken. Takkenkamp Isolatie voegt bovendien waarde toe aan de keten, door onze inventieve en transparante aanpak.

Takkenkamp Isolatie hecht waarde aan een betere en groenere toekomst. Aan die toekomst leveren wij graag een bijdrage en daar wachten wij niet mee. Wij steken iedere dag onze energie in het verminderen van de fossiele energiebehoefte en reduceren van CO2-uitstoot. Want de toekomst voor volgende generaties begint vandaag; daar zijn wij ons zeer van bewust.

Ons full-service concept is erop gericht om u zoveel mogelijk uit handen te nemen. Uw vastgoed én uw bewoners zijn bij Takkenkamp Isolatie in goede handen. Onze professionele en persoonlijke aanpak komt terug in onze kernwaarden:

  • Bij ons draait alles draait om de klant(wensen)
  • Wij hebben passie voor het vak en zijn betrokken
  • Wij zijn vernieuwend, snel en flexibel
  • Wat wij doen, doen wij goed
Advies op maat
Advies op maat
Contact
Stel hier uw vraag